Het belang van écht vakmanschapWat drijft en motiveert ons bij TAL? We zijn allemaal een beetje gek. Gek op kwaliteit, gek op design en door vakmanschap geïnspireerd. 

Gek op kwaliteit

Waarom deze passie voor kwaliteit? TAL is echt Belgisch. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren al onze producten hier. Mooi, degelijk en technisch hoogstaand sinds 1992.

Zijn we daar trots op? Zeker, dat zijn we. Toch blijven we met beide voeten op de grond en blijven we hard werken om het de volgende keer nóg beter te doen. We blijven immers vakmensen die vakmanschap herkennen, begrijpen en waarderen.

Wilt u beroep doen op ons vakmanschap? 

GROEP Alelek is een elektrogroothandel met 6 vestigingen verspreid over het land. Het uitgebreide gamma, de grote voorraad en een performante distributie maken van GROEP Alelek een zeer betrouwbare partner.

Contacteer ons

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.