Domotica | Automatiseer en vereenvoudig verschillende toepassingen binnen uw leefomgeving

Domotica

DOMOTICA - AUTOMATISATIE

Automatiseer en vereenvoudig verschillende toepassingen binnen uw leefomgeving

Met 1 druk op de knop kan u uw woonkamer of zelfs uw hele huis in de juiste gewenste sfeer brengen of u kan het huis programmeren zodat deze constant zuinig omspringt met de beschikbare energie… Kortom met domotica heeft u duizend en één mogelijkheden op vlak van energie, hvac, audiovisueel, toegang, automatisatie en comfort.

Wij verdelen easy-to-use systemen die u mits een eenvoudige installatie al een heel eind verder brengen. Maar ook de meer complexere systemen zitten in ons gamma. Mits de juiste programmatie zijn de mogelijkheden oneindig en kan u de meeste wensen van uw klant vervullen.

In alle gevallen bieden wij de nodige ondersteuning van begin tot einde. Een keuze maken binnen het productgamma, offertes uitwerken alsook de programmatie en visualisatie van uw project.

MEER INFO GEWENST?

Wenst u meer info over ons productgamma? 

Aarzel dan niet ons te contacteren. Even geen tijd of te druk met uw project bezig? Laat uw gegevens achter en wij komen naar u toe.

CONTACTEER ONS

Domotica

In het nieuws

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.