Hernieuwbare Energie | GROEP Alelek heeft een uitgebreid productgamma voor zonnepanelen

Hernieuwbare Energie

Hernieuwbare energie

GROEP Alelek trekt de kaart van Hernieuwbare Energie!

GROEP Alelek breidt zijn gamma Hernieuwbare Energie voortdurend uit. Van zonnepanelen tot omvormers en van batterijen tot warmtepompen, voor elk deel van de keten kan je bij ons terecht. Onze afdeling Solar werkt over de filialen heen. Zo kan je profiteren van onze expertise, waar je je ook bevindt. De specialisten van GROEP Alelek vind je trouwens regelmatig terug op één of andere werf om ook praktische ondersteuning te bieden.

Benieuwd wat we nog meer voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons meteen via onderstaande knop.

Contacteer ons

Het is de laatste jaren duidelijk geworden dat Hernieuwbare Energie alleen maar belangrijker zal worden. De overheid blijft de zogenaamde groene economie steunen, en ook de consument maakt steeds vaker een bewuste ecologische keuze. Voor onze sector is dat uiteraard goed nieuws. De kansen liggen voor het grijpen voor wie ze durft te nemen!

wat we aanbieden

Wij hebben ruim onze tijd genomen om de juiste partners te kiezen voor dit boeiend verhaal.

Er zijn heel wat merken en spelers de revue gepasseerd, maar wij hebben resoluut voor kwaliteit en bedrijfszekerheid gekozen.

Wij beschikken over een uitgebreide voorraad van zonnepalen, bevestigingsmaterialen en (hybride) omvormers. Dit gaat van projectpanelen over full black panelen tot glas-panelen. Voor de bevestigingsmaterialen hebben we gekozen voor de meest installatievriendelijke systemen. Wat de omvormers en optimizers betreft zitten we met al de grote merken op voorraad : SMA, Goodwe, Huawei, Solaredge, Enphase, …

De markt van de thuisbatterijen is nog een relatief jonge(re) markt en daar hebben we voorlopig gekozen voor de zekerheid van de grotere namen : Huawei, LG Chem, AEG, … Ook hier hebben we een uitgebreide voorraad van en al heel wat expertise in opgebouwd.

Laadpalen lijken misschien een iets simpelere materie, maar niets is minder waar. Hier komt best wel wat bij kijken en het is dan ook van het grootste belang om samen te werken met gespecialiseerde partners. Als hoofdmerk schuiven wij ABB naar voor, maar wij hebben ook voorraad van Wall-box en Mennekes.

Om dit alles goed met elkaar te laten communiceren en te optimaliseren moet men in de eerste plaats het energieverbruik monitoren en aansturen. Dan is een domotica installatie natuurlijk niet ver meer af en ook daar kunnen wij als elektro groothandel jullie natuurlijk uitstekend mee verder helpen.

GROEP Alelek organiseert regelmatig opleidingen of info-avonden zodat iedereen op de hoogte kan blijven van de laatste nieuwe technieken.

Hernieuwbare energie

In het nieuws

MEER INFO GEWENST?

Wenst u meer info over ons productgamma? 

Aarzel dan niet ons te contacteren. Even geen tijd of te druk met uw project bezig? Laat uw gegevens achter en wij komen naar u toe.

CONTACTEER ONS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.