Hernieuwbare Energie | GROEP Alelek heeft een uitgebreid productgamma voor zonnepanelen

Hernieuwbare Energie

Hernieuwbare energie

GROEP Alelek heeft een uitgebreid productgamma voor zonnepanelen.

Bij GROEP Alelek zetten wij vol in op deze productgroep. Wij hebben een afdeling hernieuwbare energie in het leven geroepen die overkoepelend over de filialen heen werkt. Hier hebben we ondertussen een uitgebreide kennis opgebouwd in deze materie. Niet alleen theoretische kennis, maar ook kennis en ervaring uit de praktijk. Zo kan u ons zeker ook al eens terugvinden op één of andere werf om wat extra ondersteuning te bieden.

Meer info gewenst? Aarzel dan niet ons te contacteren.

Contacteer ons

De afgelopen jaren en maanden is er heel wat gebeurd (arrest van het grondwettelijk hof van 14 januari 2021, internationale klimaatakkoorden, verplichting tot emissieloze bedrijfswagens tegen 2026, …) waardoor hernieuwbare energie steeds belangrijker zal worden. Dit is goed nieuws voor onze sector, iedereen gaat hier van kunnen meeprofiteren. Voor iedereen die enthousiast mee op de kar springt ligt er een mooie meeromzet te wachten.

wat we aanbieden

Wij hebben ruim onze tijd genomen om de juiste partners te kiezen voor dit boeiend verhaal.

Er zijn heel wat merken en spelers de revue gepasseerd, maar wij hebben resoluut voor kwaliteit en bedrijfszekerheid gekozen.

Wij beschikken over een uitgebreide voorraad van zonnepalen, bevestigingsmaterialen en (hybride) omvormers. Dit gaat van projectpanelen over full black panelen tot glas-panelen. Voor de bevestigingsmaterialen hebben we gekozen voor de meest installatievriendelijke systemen. Wat de omvormers en optimizers betreft zitten we met al de grote merken op voorraad : SMA, Goodwe, Huawei, Solaredge, Enphase, …

De markt van de thuisbatterijen is nog een relatief jonge(re) markt en daar hebben we voorlopig gekozen voor de zekerheid van de grotere namen : Huawei, LG Chem, AEG, … Ook hier hebben we een uitgebreide voorraad van en al heel wat expertise in opgebouwd.

Laadpalen lijken misschien een iets simpelere materie, maar niets is minder waar. Hier komt best wel wat bij kijken en het is dan ook van het grootste belang om samen te werken met gespecialiseerde partners. Als hoofdmerk schuiven wij ABB naar voor, maar wij hebben ook voorraad van Wall-box en Mennekes.

Om dit alles goed met elkaar te laten communiceren en te optimaliseren moet men in de eerste plaats het energieverbruik monitoren en aansturen. Dan is een domotica installatie natuurlijk niet ver meer af en ook daar kunnen wij als elektro groothandel jullie natuurlijk uitstekend mee verder helpen.

GROEP Alelek organiseert regelmatig opleidingen of info-avonden zodat iedereen op de hoogte kan blijven van de laatste nieuwe technieken.

Hernieuwbare energie

In het nieuws

MEER INFO GEWENST?

Wenst u meer info over ons productgamma? 

Aarzel dan niet ons te contacteren. Even geen tijd of te druk met uw project bezig? Laat uw gegevens achter en wij komen naar u toe.

CONTACTEER ONS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.