Installatiemateriaal

Installatiemateriaal

Meer dan 1.000.000 stuks in stock

Voor elektrotechnisch installatiemateriaal bent u bij GROEP Alelek aan het juiste adres.

Van kabelmateriaal, schakelaars, stopcontacten tot zekeringen, verdeelkasten ... Wij kunnen u een uitgebreid gamma aanbieden van meer dan 1.000.000 producten van uiteenlopende fabrikanten. Voor elk wat wils tegen de beste groothandelsprijzen.

Van renovatie tot volledige nieuwbouwprojecten. Wij begeleiden u graag professioneel met al uw projecten, klein of groot. Kom gerust langs in een van onze filialen of contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte.

Door een jarenlange samenwerking met verschillende topfabrikanten kunnen wij het hele jaar door verschillende promoties aanbieden. Wilt u hiervan graag op de hoogte blijven? Laat even uw e-mailadres achter en wij brengen u tijdig op de hoogte van onze verschillende acties.

MEER INFO GEWENST?

Wenst u meer info over ons productgamma? 

Aarzel dan niet ons te contacteren. Even geen tijd of te druk met uw project bezig? Laat uw gegevens achter en wij komen naar u toe.

CONTACTEER ONS

Installatiemateriaal

In het nieuws

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.