Jobs

onze vacatures

Jobs

Zoekt u een job in de elektro wereld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk zeker eens onze vacatures!

Jobs

Vacatures bij GROEP Alelek

GROEP Alelek is een elektrotechnische groothandel met 8 vestigingen verspreid over Vlaanderen, bestaat reeds 50 jaar en blijft investeren in de toekomst. Wij leveren aan de professionele markt en zijn gekend om onze uitgebreide kennis en ver doorgedreven service. Door onze snelle groei van de laatste jaren zoeken wij fijne collega’s om ons te komen versterken.

U bent klantvriendelijk, communicatief en neemt initiatief. U bent leergierig en bekijkt elk nieuw project als een uitdaging. Interesse en kennis in uw vakgebied zijn extra pluspunten.

Wij bieden u een fijn team met toffe collega’s in een dynamische en familiale werksfeer. Wij voorzien een contract van onbepaalde duur met een correcte verloning, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.

Vindt u momenteel niet het passend profiel? Geen probleem. U kan steeds vrijblijvend solliciteren. Zodra er een gepaste vacature vrijkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wil je graag spontaan solliciteren? ​​​​​​​Vul dan onderstaand formulier in.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.