Sonos Beam (Gen 2): high-definition geluid voor tv, film, muziek, games en meer


Verrijk al je entertainment met de nieuwste generatie van de Sonos Beam. Met deze compacte smart soundbar, nu met Dolby Atmos, geniet je van panoramisch geluid en kristalheldere dialogen voor programma’s, films en games. En als de tv is uitgeschakeld, kun je muziek en meer streamen vanaf al je favoriete diensten. Bedien je apparaat eenvoudig met de Sonos-app, je stem en Apple AirPlay 2. Voeg speakers toe om een draadloos surround sound-systeem te creëren en te genieten van luisteren in verschillende kamers. Alles maakt verbinding via wifi.

Slimmer van binnen

Een 40% snellere chip verlegt de grenzen voor een soundbar van dit formaat door twee nieuwe audiopaden en een virtuele surround soundbeleving te creëren. 

Mooier van buiten 

De nieuwe, precies geperforeerde grille versterkt het elegante design en past naadloos in je huis. Of je Beam nu op een meubel plaatst of ergens aan bevestigd.

Omring jezelf met geweldig geluid 

Dolby Atmos brengt geluiden in je kamer nauwkeurig in kaart voor een 3D-effect. Daardoor lijkt een vliegtuig over  je hoofd te vliegen, lijken voetstappen door de kamer te  bewegen en voel je de filmmuziek overal om je heen.**Vereist een tv die Dolby Atmos en met Atmos gecodeerde content ondersteunt.

Kristalheldere dialogen

Beam is gefinetuned met behulp van Oscar-winnende  geluidsengineers zodat je elk woord verstaat en het  verhaal altijd kunt volgen. Zet spraakversterking aan in de Sonos-app om dialogen nog duidelijker te laten klinken als  personages fluisteren of de actie losbarst.

Hoge kwaliteit, zelfs als het geluid zacht staat

Geavanceerde geluidsverwerking zorgt voor gebalanceerd geluid bij elk volume en van muur tot muur. Als je tv wilt  kijken maar het geluid niet te hard mag staan, kun je de Nachtmodus inschakelen in de app om de intensiteit van harde geluidseffecten te beperken en de zachtere geluiden beter te horen.

Gemaakt voor muziek

Stream muziek, radio, luisterboeken en podcasts vanaf al je favoriete diensten in gedetailleerd stereogeluid dat de hele kamer vult.

In een handomdraai geïnstalleerd

Met maar twee kabels en een duidelijke stap-voor-stap- uitleg in de Sonos-app kun je binnen een paar minuten  beginnen met luisteren naar ongelooflijk geluid.

Perfect afgestemd

Trueplay tuning-technologie* past het geluid aan op de  unieke akoestiek van de kamer zodat je content altijd klinkt zoals het bedoeld is. *Vereist een iOS-apparaat.

Handsfree hulp  

Vraag de Google Assistent om timers in het stellen, het nieuws te checken, je smart home-apparaten te bedienen en nog veel meer.

Surround sound, versimpeld

Geniet van een nog meeslependere ervaring met een  subwoofer en een paar achterspeakers. Alles verbindt  snel en gemakkelijk via wifi zodat kabels in de kamer  overbodig zijn.

Samen beter

Mix en match speakers om je eigen perfecte systeem te creëren. Voeg  speakers toe wanneer je wilt, en  luister overal in je huis  en daarbuiten.

9 Sterke punten van Beam (Gen 2) 

  • Alle vijf de D-klasse digitale versterkers zijn perfect afgestemd op de akoestische architectuur van de soundbar. 
  • Vier elliptische midwoofers zorgen voor de getrouwe weergave van midden-frequenties en maximaliseren lage tonen. 
  • Eén tweeter in het midden zorgt voor een heldere weergave van hoge frequenties. 
  • De far field-microfoons maken gebruik van geavanceerde be-amforming en meerkanaals echo-onderdrukking voor snelle en nauwkeurige stembediening. 
  • Deze software meet de akoestiek van de kamer en stemt de soundbar vervolgens af. Ondersteund iOS-apparaat vereist. 
  • Pas bass, treble en loudness aan met de Sonos-app. Zet deze instelling aan in de Sonos-app om spraakfrequenties te versterken en dialogen duidelijker te laten klinken. 
  • Zet deze instelling aan in de Sonos-app om de intensiteit van harde geluiden te verminderen en het niveau van zachtere geluiden te verhogen. 
  • Drie passieve radiators versterken de lage frequenties voor een gebalanceerd

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.