LEDVANCE SMART+ verlichting net zo slim als u


Met de slimme verlichtingstechnologie van LEDVANCE transformeert u uw huis tot een intelligent verbonden, hightech-omgeving, die u een knus en comfortabel gevoel geeft.

Met SMART+ kunt u in een mum van tijd uw verlichting bedienen, dimmen en personaliseren met gebruik van uw smartphone of uw stem.

Onze vele producten voor binnen- en buitenverlichting zijn niet alleen super stijlvol, maar ook zeer effici├źnt. U bespaart geld, u kunt elke gewenste lichtsfeer instellen en u voelt zich gewoonweg veiliger.

Zo slim SMART+ van LEDVANCE

U bepaalt hoe u uw verlichting slim wilt maken - LEDVANCE biedt de juiste oplossing voor u uit een tal van opties. U kunt nu het slim aanpakken en een app gebruiken, of u kunt voor casual gaan en een stemassistent gebruiken om uw verlichting te bedienen.

U kunt kiezen tussen verschillende technologie├źn: Wifi, bluetooth, snel in te stellen en geen extra hardware nodig, of ZigBee, met een gateway en een grote keuze aan producten.

SMART+ by night
SMART+ by night

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.