De alles-in-één soundbar voor iedereen


De alles-in-één soundbar voor iedereen

Ervaar perfect uitgebalanceerd geluid, heldere dialogen, stevige bass en makkelijke bediening met de afstandsbediening van je tv, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer. Je hebt maar twee kabels en een paar minuten nodig om alles te installeren, en de naar voren gerichte akoestiek maakt Ray ideaal voor een omsloten ruimte zoals een plank in je tv-meubel. Creëer het Sonos-systeem van je dromen en voeg wanneer je wilt speakers toe voor surround sound en het luisteren in meerdere kamers. 

  • Superhelder, vol en gebalanceerd geluid van een kleine standalone soundbar
  • Kristalheldere dialogen zodat je het verhaal altijd kunt volgen
  • Uniek compact design, perfect voor op je tv-standaard
  • Zero-stress installatie met maar twee kabels en hulp van de Sonos-app
  • Met behulp van de geavanceerde processor kunnen geluiden nauwkeurig in de kamer worden gepositioneerd
  • Werkt met vrijwel iedere tv
  • Streamt muziek en meer als de tv uitstaat
  • Geluid van topkwaliteit, zelfs als je het volume zachter zet
  • Gratis muziek op Sonos Radio
  • Mogelijkheid om je sound system geleidelijk uit te breiden met extra Sonos-speakers
Sonos Ray met mount
Sonos Ray met mount

Geluid dat je wegblaast

Ervaar helderder, krachtiger geluid dan een kleine standalone soundbar ooit wist te produceren.  

Het gaat allemaal om balans

Geniet van stereogeluid dat precies goed is. De speciaal ontworpen akoestiek harmoniseert nauwkeurig de hoge en middenfrequenties, terwijl anti-vervormingstechnologie perfect gewogen bass produceert. 

Kraakheldere dialogen

Mis geen woord. Ray is gefinetuned door prijswinnende geluidsengineers uit de filmwereld en zorgt ervoor dat je het verhaal altijd kunt volgen.

Sonos Ray Black
Sonos Ray Black

Nog meer drama

Krijg het gevoel dat je er middenin zit. Gesplitste golfgeleiders projecteren het geluid van muur tot muur en de geavanceerde processor positioneert elementen nauwkeurig in de kamer. 

Perfect afgestemd

Trueplay tuning-technologie past het geluid aan voor de unieke akoestiek van je kamer zodat je content altijd klinkt zoals het hoort. 

Ondersteund iOS-apparaat vereist.

Past perfect

Of je hem nu op je meubel zet of hem aan de muur monteert: de naar voren gerichte speakers minimaliseren interferentie van nabijgelegen oppervlakken. Zelfs als je hem in je tv-meubel plaatst. 

Ontworpen om niet op te vallen

Het compacte design gaat op in je ruimte en trekt de aandacht niet weg van je scherm of interieur. 

Sonos Ray Black
Sonos Ray Black

Gemakkelijk te installeren

Tussen uitpakken en ongelofelijk geluid zit maar een paar minuten. Steek de stekker in het stopcontact, sluit je tv aan en open de Sonos-app. Die doet het meeste werk voor je.

Werkt met je tv

Sluit Ray aan op vrijwel elke tv met optische uitgang, en gebruik je huidige afstandsbediening om het geluid te regelen. Maak verbinding met je pc voor een next-level gaminginstallatie. 

Tv of pc moeten een optische uitgang hebben.

Als de tv is uitgeschakeld kun je muziek, radio, podcasts en luisterboeken vanaf al je diensten afspelen via wifi met de Sonos-app, Apple AirPlay 2 of Spotify Connect.

*Voor spraakbediening heb je een apparaat zoals Sonos One of Google Nest Home nodig. Beschikbaarheid varieert per land en taal.

Sonos Ray Back
Sonos Ray Back

Stream je favorieten vanaf je favorieten

Als de tv is uitgeschakeld kun je muziek, radio, podcasts en luisterboeken vanaf al je diensten afspelen via wifi met de Sonos-app, Apple AirPlay 2 of Spotify Connect.

*Voor spraakbediening heb je een apparaat zoals Sonos One of Google Nest Home nodig. Beschikbaarheid varieert per land en taal.

Personaliseer je home cinema-beleving met de Sonos-app

Schakel Spraakversterking in om dialogen nog duidelijker te laten klinken als personages fluisteren of de muziek aanzwelt. Zet Nachtmodus aan om de intensiteit van harde geluidseffecten te beperken als je niemand in huis wilt storen.

Verkrijgbaar vanaf 7 juni.

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.