GROEP Alelek & Benthaus | Kookveldafzuiging | Batibouw


GROEP Alelek en Benthaus, een nieuw avontuur

Batibouw 2022 kende niet alleen een nieuw begin na de Covid-edities, maar is dit jaar tegelijk het startschot van de samenwerking tussen GROEP Alelek en Benthaus, de rijzende ster binnen de wereld van kookveldafzuiging.

GROEP Alelek wilt volop inzetten op dit relatief jonge bedrijf. We dragen dan ook verschillende kernwaarden samen uit:

·         Kwaliteit: Benthaus draagt met fierheid het Made in Germany-label. Alle onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en worden met de hand geassembleerd in Duitsland.

·         Innovatie: GROEP Alelek en Benthaus zijn voortdurend op zoek naar manieren om zowel onze producten als onze processen te verbeteren. Dat zie je terug in het gedurfde design en de afwerking van de elektronische componenten van de Benthaus-kookplaten.

·         Ecologisch: Benthaus schenkt veel aandacht aan zowel de ecologie van de toeleveringen, door bijvoorbeeld de keten zo kort mogelijk te houden, als van het productieproces.

GROEP Alelek kijkt alvast uit naar onze samenwerking en zal alles in het werk stellen om dit ijzersterke merk ook in Belgiƫ op de kaart te zetten.

Je vindt ons en ons professioneel advies terug op Batibouw op stand 04240 in Hal 4.

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.