Electra Bree | Nieuwe locatie, zelfde service


Wie de laatste maanden aan de Peerderbaan passeerde kon er niet naast kijken: onze collega’s in Bree zijn bezig met de laatste voorbereidingen voor de verhuis naar het nieuwe gebouw. Eind juni zullen ze hun intrek nemen in het prachtige pand. Deze nieuwbouw is dan ook volledig aangepast aan de noden die hun sterke groei met zich meebrengt.

EB10.jpgEB5.jpgEB1.jpgEB2.jpg

De 70.000 Wattpiek aan zonnepanelen, de 6 laadpalen voor elektrische voertuigen en de uitgebreide KNX-afdeling tonen dat GROEP Alelek klaar is voor de toekomst. Het bijkomende voordeel is dat onze specialisten nog meer ervaring hebben opgedaan met de aankoop, installatie en het onderhoud van deze installaties. Ervaring die ze zoals steeds ten dienste zullen stellen van onze klanten.

We kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen met de toewijding die jullie inmiddels van ons kennen en verwachten!

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.