Niko | Digitale toegangscontrole voor 2-draadsbekabeling


State-of-the-art-toegangscontrole voor elke woning

Dankzij het Niko 2-draads toegangscontrolesysteem liggen het comfort, het gebruiksgemak en de veiligheid van videotoegangscontrole voortaan binnen ieders bereik. Via een intuïtief, veilig en volledig personaliseerbaar systeem. Makkelijk te gebruiken én eenvoudig te installeren. De bijbehorende beveiligde app biedt je volledige controle, ook op je smartphone.

Volledige controle binnen handbereik

  • Met het 2-draads toegangscontrolesysteem vervang je de bestaande deurbel of parlofoon zonder iets aan je bekabeling te wijzigen.
  • De videobuitenpost beschikt over een HD-camera met infraroodtechnologie, dus je ziet alles, ook in het donker.
  • Via de Niko Access Control-app zie je altijd en overal wie er voor je deur staat, en kan je je deur zelfs openen vanop afstand.

Niko Access Control-app
Niko Access Control-app

Modulair opbouwbaar

Alle onderdelen van het Niko 2-draads toegangscontrolesysteem zijn afzonderlijk verkrijgbaar. En dus stel je het moeiteloos op jouw maat samen. Gebruik de binnenpost met touchscreen, alleen je mobiele toestel of beide. Sluit meerdere binnenposten aan en gebruik ze als intercom. En wat dacht je van een tweede buitenpost aan de achterdeur?

De mogelijkheden zijn eindeloos, dus neem meteen contact op.

Vertel me meer

Niko toegangscontrole binnenpost
Niko toegangscontrole binnenpost

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.