SONOS stelt voor | Sonos Era 300 en Sonos Era 100


Sonos Era 300: Feel sound all around.

Een nieuwe dimensie in ruimtelijke audio voor je klanten

Met zes optimaal gepositioneerde drivers aan de voorkant, zijkanten en bovenkant om Dolby Atmos Music te ondersteunen, projecteert het baanbrekende akoestische ontwerp geluid van muur tot muur en van vloer tot plafond. Daardoor word je ondergedompeld in elke dimensie van het nummer. Dolby Atmos Music is af te spelen via Amazon Music Unlimited en binnenkort ook via Apple Music.

Surrealistisch surround sound

Era 300 is de eerste speaker van Sonos die multikanaals surround geluid produceert wanneer het wordt gebruikt als home cinema-achterspeaker. Filmliefhebbers kunnen twee speakers combineren met Arc of Beam (Gen 2) voor een optimale Dolby Atmos-beleving, waardoor ze volledig in de scène worden getrokken.

Een akoestisch en esthetisch meesterwerk

Het unieke design zorgt voor een perfecte balans tussen prestaties en uiterlijk. Elke driver wordt nauwkeurig gericht in een speaker die gezien mag worden.

Sonos Era 300
Sonos Era 300

Sonos Era 100: An icon, remastered.

Nu in stereo

Twee gekantelde tweeters sturen kristalheldere hoge frequenties naar links en rechts voor rijk stereogeluid. Een grotere midwoofer produceert een verbluffende bass die je niet zou verwachten van zo'n compacte speaker.

Klein maar krachtig

Door het slanke, moderne design, met vele audio- en technische verbeteringen, is de Era 100 een accent stuk voor in de boekenkast of op het aanrecht, bureau of nachtkastje.

Personaliseer elk systeem

Til de filmavonden van je klanten naar een hoger niveau door twee Era 100 speakers toe te voegen als achterspeakers bij hun soundbar voor een surround sound-systeem. Of combineer er twee voor kamervullend stereogeluid. 

Sonos Era 100
Sonos Era 100

Duurzamer geluid

Era 100 en Era 300 worden gemaakt met PCR (post consumer recycled) kunststof en verpakt in 100% duurzaam papier. Bovendien is het energieverbruik verlaagd naar minder dan twee watt in standby-stand.

Ontworpen om lang mee te gaan

Beide speakers zijn ontworpen om lang van te genieten en zijn gebouwd voor onderhoud door minder lijm te gebruiken en over te stappen op schroefjes, zodat ze makkelijk kunnen worden gedemonteerd en gerepareerd.

Opvallende, nieuwe interface

Era 100 en Era 300 hebben een gebruiksvriendelijke nieuwe gebruikersinterface, met een nieuwe capacitive volumeregelaar voor eenvoudige bediening van muziek via Sonos Voice Control, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en Bluetooth®.

Vernieuwde connectiviteit

Gebruikers kunnen al hun audio streamen via wifi of Bluetooth en andere geluidsbronnen zoals een platenspeler rechtstreeks aansluiten met een aux-kabel en de Sonos line-in adapter. 

Trueplay nu beschikbaar voor meer luisteraars

Met behulp van de microfoons in Era 100 en Era 300 optimaliseert Trueplay met één tik in de Sonos-app het geluid voor de unieke akoestiek van een ruimte. Beschikbaar voor zowel Android- als iOS-gebruikers.

Pre-order bij Alelek is mogelijk vanaf 14 maart.

Algemeen verkrijgbaar vanaf 28 maart.Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.