Bruin- en witgoed | Bosch accent line: adembenemend design


Je keuken in harmonie

De ovens van de Serie 8 vallen meteen op door hun strak design. De Carbon Black handgreep en het zwarte glas passen in elk modern keukenontwerp. Het ontwerp wordt doorgetrokken naar de inductiekookplaat met ingebouwde dampkap, de koelkast, vaatwasser... Je keuken vormt een harmonieus geheel dat je verbaast en inspireert!

Veelzijdig, net zoals jou

Boordevol snufjes en leuke extra's, ook dat is de Serie 8. Je groenten zijn lekkerder dan ooit dankzij de Steam Plus-functie. Met de Air Fry-functie maak je frituren weer gezond, terwijl de smaak blijft. Zelfs patisserie wordt een piece of cake, met de PerfectBake Plus-sensor.

Smart koken is slim koken

Dankzij de Home Connect-app bedien je je oven vanaf je smartphone. Alvast laten voorverwarmen terwijl je op weg naar huis bent, of je gerecht controleren terwijl je op het terras geniet van een cocktail. De mogelijkheden zijn eindeloos, en net zoals de bediening op het kleurendisplay met touch control ligt nadruk op intuïtieve bediening.

Modern design gekoppeld aan innovatie, ontdek het hier

Bosch accent line Serie 8
Bosch accent line Serie 8

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.