Witgoed | Quooker Cold Water Filter


Met de Cold Water Filter tap je vanaf nu ook gefilterd water uit je Quooker-kraan. De Cold Water Filter starterkit installeer je rechtstreeks op je koudwaterleiding en levert gefilterd water op leidingtemperatuur. De filter moet je slechts eenmaal per jaar vervangen.  Je kan de Active Carbon en Hollow Fiber filter eenvoudig via de webshop bestellen. Deze filter verbetert zowel smaak als geur, en zuivert tegelijk het inkomende water van eventueel nog bacteriĆ«n en andere onzuiverheden.

Deze milieuvriendelijke oplossing vermindert het gebruik van plastic en bespaart geld. De volledige hoeveelheid drinkwater voor een jaar bevindt zich in je kast in de vorm van een kleine filter in uw kast. Als je ook bruisend en gekoeld water wenst, kan je de CUBE op hetzelfde Quooker-systeem aansluiten.

Interesse gewekt? Neem meteen contact op met onze experts.

Quooker Cold Water Filter
Quooker Cold Water Filter

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.