Bruin- en witgoed | Siemens studioLine: de pure kunst van koken


Innovatief, intuïtief

De ovens in de IQ700-reeks maken gebruik van Artificial Intelligence om je te helpen bij het bereiden van het perfecte gerecht. De koelkast opent zichzelf via Voice Control van Amazon of Google. De LED's van de inductiekookplaat branden feller als de temperatuurinstelling hoger is.

Dat zijn maar enkele voorbeelden van de innovaties die je krijgt bij de studioLine van Siemens. Alles is er op gericht om het koken gemakkelijker te maken. Zo beleef je meer plezier aan de gerechten én aan het koken zelf!

Subtiel en toch indrukwekkend

De blackSteel-uitvoering van de ovens straalt exclusiviteit uit. Zwart geborsteld inox en zwart glas vullen elkaar perfect aan en geven het geheel een tijdloos charisma. Het TFT-Touchdisplay begeleidt je moeiteloos door het menu. Zo heb je al je favoriete recepten aan de toppen van je vingers.

studioLine IQ700 blackSteel
studioLine IQ700 blackSteel

De Deep Black Edition inductiekookplaat lijkt op het eerste gezicht minimalistisch, maar schijn bedriegt. Met de activeLight Plus-lichtstroken weet je in één oogopslag welke zones actief zijn en op welke temperatuurinstelling ze staan. De kookzones herkennen meteen de soort pan en volgen ze overal zodat je van maximale flexibiliteit kan genieten.

En wat te zeggen van de koelkast met hyperFresh? De Premium-uitvoering houdt je ingrediënten tot 3 keer langer vers. Maar ook het design mag er zijn: LED-verlichting en afgewerkt in zwart inox.

Ben je benieuwd naar wat Siemens nog meer te bieden heeft, of heb je plannen voor een nieuwe keuken? Onze experts staan voor je klaar.

studioLine hyperFresh premium
studioLine hyperFresh premium

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.