Ledvance | LED lampen: tijd om over te schakelen


In een tijd waarin de verlichtingsmarkt meer dan ooit verandert door het verbod op de verkoop van inefficiënte lampen, biedt LEDVANCE haar nieuwe, aanzienlijk uitgebreide LED lampenportfolio. U kunt snel en gemakkelijk de juiste lamp vinden dankzij een duidelijke indeling in productklassen (SUPERIOR, PERFORMANCE EN VALUE Class) en het feit dat professionele LED lampen nu ook de merknaam LEDVANCE hebben.

CLASSIC VORMEN

Nieuw bij LEDVANCE: LED FILAMENT CLASSIC A DIM EEL-B met energielabel B met tot 60% energiebesparing t.o.v. conventionele lampen. LED FILAMENT CRI 97 DIM produceren aangenaam natuurlijk licht met een optimale kleurweergave.

Classic lamps
Classic lamps

LEDVANCE LED TUBES

Het lampverbod van 2023 treft vooral traditionele fluorescentielampen. Het LED TUBE T8 en T5 assortiment heeft het juiste LED alternatief ongeacht de behoefte - voor E-VSA, C-VSA of netspanning. Nieuw zijn Ultra Output versies, lampen met een hoger rendement en een langere levensduur met energie-efficiëntieklasse B.

LED tubes
LED tubes

DULUX LED

DULUX LED lampen zorgen voor licht van hoge kwaliteit, een goede lichtverdeling en hoge kostenbesparingen. Ze kunnen ook direct op 230V AC. Vergeleken met de uitgefaseerde traditionele CFLni lampen, besparen zij tot 60% energie en gaan ze twee tot drie keer langer mee. Nieuwkomers in het assortiment zijn vervangers voor DULUX LED SQUARE EM GR8, DULUX LED D VERTICAL G24d en DULUX LED T Gx24d.

DULUX LED
DULUX LED

HQL & NAV LED FILAMENT

De nieuwe LEDVANCE HQL en NAV LED FILAMENT lampen zijn ideale één-op-één vervangers voor traditionele kwik en natriumlampen. Ze zijn geschikt voor gebruik op C-VSA of 230V netspanning en verkrijgbaar in de lichtkleuren 2.700K en 4.000K. Dankzij de 360° lichtverdeling, kunnen bestaande reflectoren verder worden gebruikt. Bovendien krijgt u direct 100% licht.

HQL & NAV LED filament
HQL & NAV LED filament

LED IS LEDVANCE – eenvoudiger kan niet

Om de overgang naar LED technologie zo eenvoudig mogelijk te maken, biedt LEDVANCE haar professionele assortiment lampen nu onder eigen merknaam aan. Verlichtingsprofessionals hoeven alleen maar één ding te onthouden: als er LEDVANCE op staat, weet u dat het product hoogwaardig, efficiënt en toekomstbestendig is.

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.