De nieuwe UDHOME-ONE ondervloerdoos van OBO Bettermann


De UDHOME-ONE ondervloerdoos kan direct op de onafgewerkte vloer gemonteerd worden, aangesloten worden met flexibele installatieleidingen en gelijk met de dekvloer worden afgewerkt. De buitenafmetingen van 140x140 mm en installatiediepte van 75 mm tot 100 mm maken hem bijzonder geschikt voor lage dekvloeren. De belastbare capaciteit bedraagt tot 15 kN voor grote en 3 kN voor kleine oppervlakken.

De UDHOME-ONE scheidt stroom en data eenvoudig van elkaar en is daarvoor VDE-gecertifieerd. De ondervloerdoos kan worden uitgerust met één data- en één stroomaansluiting of met twee stroomaansluitingen. Stroomaansluiting gebeurt met OBO's Module 45-serie. Zelfs met de stekker ingestoken kan het deksel nog steeds worden gesloten voor een naadloze integratie in elke ruimte.

De 2 verwisselbare deksels komen met vloerbekledingsuitsparing of een sierplaat. De unit hoeft hierbij niet opnieuw in hoogte te worden afgesteld of waterpas gezet te worden.

UDHOME-ONE ondervloerdoos
UDHOME-ONE ondervloerdoos

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.