Delta light AIR - 2 functies, 1 armatuur


Air is een krachtige combinatie van architecturale verlichting en ventilatie. Dankzij de intelligente integratie van ventilatie in verlichtingsarmaturen zijn ventilatieopeningen in het plafond niet langer nodig. Dit biedt heel wat nieuwe mogelijkheden voor architecten en interieurarchitecten.

Ronde inbouw

Binnen het AIR gamma biedt Delta Light een reeks oplossingen die licht met ventilatie combineren.
Bekende families als Spy, Deep Ringo en Entero kunnen worden gebruikt voor algemene verlichting, accentverlichting en zelfs wallwashverlichting, terwijl Nime en Uho meer atypische add-ons zijn die een pure minimalistische look mogelijk maken of om speelse lichtinstellingen te creƫren.
Deze kunnen allemaal worden gecombineerd met de AIR kits voor betonnen of holle plafonds, aangepast aan de hedendaagse manier van TwLineaire inbouw

Naast de enkelvoudige ronde lichtoplossingen biedt Delta Light ook een lineaire AIR kit voor montage in holle plafonds. Deze kit kan dienen als een stand-alone basis voor een dubbele Spy spot of een meer discrete Jum-OH! fitting, of de kit kan worden gebruikt als een add-on op het Splitline M20 profiel om een combinatie van licht en ventilatie te produceren binnen een slanke zwarte lijn in het plafond.Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.