LEDVANCE SMART+ WIFI NU COMPATIBEL MET ABB-FREE@HOME®


De samenwerking tussen ABB en LEDVANCE breidt de mogelijkheden voor intelligent lichtmanagement in huis of thuiskantoor aanzienlijk uit. Met de integratie van de LEDVANCE Smart+ WIFI producten in het ABB-free@home® systeem kan verlichting nu nog eenvoudiger en comfortabeler worden geregeld.

Maak je leven slimmer

Slim licht van LEDVANCE SMART+ laat de woning op een geheel nieuwe manier stralen - het licht kan individueel worden aangepast aan jouw wensen en behoeften, zodat je op maat gemaakte lichtaccenten kunt instellen die perfect passen bij jouw specifieke situatie. Slim licht verbetert de levenskwaliteit, verhoogt het welzijn en draagt bovendien bij tot een efficiënt energieverbruik.

Maak je huis slimmer

Met de eenvoudige spraak- of app-besturing kan de verlichting eenvoudig en comfortabel worden bediend. Daarnaast heeft u nu de mogelijkheid om de Smart+ WIFI producten te integreren in uw ABB-free@home® systeem en uw verlichting comfortabel te bedienen via Smart Home paneel, lichtschakelaar of de ABB-free@home® Next app. Het is ook geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het systeem kan ook voor reeds geïnstalleerde systemen worden gebruikt.

Ledvance Smart+ en Abb-free@home® maken samen je leven makkelijker
Ledvance Smart+ en Abb-free@home® maken samen je leven makkelijker

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.