ABB E-Mobility neemt Vourity over


De transitie naar een elektrisch wagenpark brengt ook onverwachte uitdagingen met zich mee. De consument vraagt namelijk naar gebruiksvriendelijke en transparante betaalopties. ABB heeft in die context een stevige sprong voorwaarts gemaakt met de overname van Vourity. Die Zweedse start-up is gespecialiseerd in betaaltechnologie voor het opladen van elektrische voertuigen. 

Vereenvoudiging

Met de technologie van Vourity kan eenvoudig en veilig worden betaald met een heel assortiment aan reeds bestaande betaalmiddelen. Zo hebben de bestuurders geen nood meer aan talloze apps of betaalpassen van verschillende merken of leveranciers. De tech kan worden bediend via een station of direct in het oplaadpunt worden geïntegreerd.

Waarmee de technologie van Vourity de meeste indruk op ons maakte, is de eenvoud en het gebruiksgemak. Dat is precies wat wij met onze systemen nastreven, dus het is een perfecte strategische fit voor ABB E-mobility.

Daniel Alarcon-Rubio, Chief Digital Officer bij ABB E-mobility


Aanvulling

Met deze overname kan ABB E-mobility naadloos ge├»ntegreerde betalingssystemen aanbieden. De technische expertise op gebied van Android- en fintech die Vourity met zich meebrengt zal het bedrijf een aanzienlijke boost geven in de ontwikkeling van betalingen voor het opladen van elektrische voertuigen.

Met Vourity hebben we altijd een naadloze klantervaring willen bieden op het punt van betaling. We zijn ervan overtuigd dat we als onderdeel van ABB E-mobility deze ervaring op nog grotere schaal kunnen leveren, terwijl we onze technologie blijven ontwikkelen en verbeteren.

Hans Nottehed, medeoprichter en CEO van Vourity
Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.