Ontdek de nieuwe Geanodiseerde Afwerkingen van TAL


Bij TAL begrijpen ze het belang van design als geen ander. Daarom zijn ze voortdurend op zoek naar de nieuwste designtrends en de veranderende eisen in de wereld van architectuur. Ze spelen dan ook in op de groeiende vraag naar geanodiseerde afwerkingen door hun productlijn uit te breiden met drie prachtige nieuwe geanodiseerde VERSIES: goud, titanium en brons.

Om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen, hebben ze zelfs de legering van de armaturen aangepast. Elk afzonderlijk stuk ondergaat een zorgvuldig BORSTELEFFECT-proces en wordt volledig geanodiseerd. Dit geldt niet alleen voor onze standaardproducten, maar ook voor armaturen met diverse esthetische elementen, zoals de populaire Berrier-collectie. Bij TAL maken ze geen enkele concessie als het gaat om kwaliteit en visuele aantrekkingskracht.

Wilt u uw ruimte voorzien van verfijnde geanodiseerde armaturen? Ontdek nu de mogelijkheden die TAL biedt en laat uw interieur stralen met onze nieuwe geanodiseerde afwerkingen.

berrier_suspension_dark_bronze-688.jpgfunnel_elbow_48V_dark_bronze-708.jpgfunnel_on_light_bronze-653.jpg_TPE4500.jpg

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.