Theben LUXORliving: regelt uw gebouw, eenvoudig en veilig


LUXORliving is het op KNX gebaseerde Smart Home-systeem van Theben. Licht aan, licht uit. Dimmen. Verwarming regelen. Jaloezieën aansturen. Met spraakbesturing, app en toetsen. Eenvoudig gemonteerd, geïnstalleerd en in gebruik genomen. Met veilige communicatie dankzij KNX Data Secure en op lange termijn beschermde investeringen.

 • Eenvoudige bediening voor de bewoners, maar ook voor de installateur bij de montage, programmering en ingebruikname.
 • LUXORliving is VDE-gecertificeerd. Onze woning is de plaats waar we graag zijn en ons veilig voelen.
 • Gewoon flexibel : gewoon kabels aansluiten, instellen, programmeren en klaar is Kees. Of achteraf voorzien van radio actoren. De visualisatie vindt automatisch plaats.
 • LUXORliving gebruikt de standaard KNX-communicatie en is dus ten opzichte van zelf ontwikkelde systemen klaar voor de toekomst en een veilige investering. Zonder ETS. Een licentie is niet noodzakelijk.
 • De veiligheidsfuncties zorgen voor een kalmerend gevoel van veiligheid.
LUXORplay
LUXORplay

LUXORliving is het intuïtief regelbare Smart Home-systeem van Theben, dat alles biedt wat eengezinswoningen gezelliger maakt.

 • Alles heel comfortabel met spraakbesturing, LUXORplay-app, met een druk op de knop of automatisch met vooraf ingestelde scènes. De software LUXORplug voor de ingebruikname en de instelling van het systeem. Snel en veilig. Voorkennis is niet vereist.    
LUXORliving spraakbesturing
LUXORliving spraakbesturing

LUXORliving biedt uitstekende voorwaarden en mogelijkheden om energie te besparen.

 • Met LUXORliving iON tastsensoren en ruimtecontrollers in elegante wit, zwart of zilver kunt u diverse functies in uw LUXORliving Smart Home-systeem met een druk op de knop activeren. Zo kunt u bijvoorbeeld het licht in- en uitschakelen en dimmen, de jaloezieën omhoog en omlaag bewegen, individuele scènes activeren, centrale of groepsfuncties bedienen. Ook kunnen voor de bediening traditionele toetsen worden gebruikt, die via toetsinterfaces resp. binaire ingangen in het systeem worden geïntegreerd.
 • U kiest het licht in diverse ruimtes met een andere lichtsterkte, kleur en kleurtemperatuur, geheel zoals u dat wenst. De dimmer LUXORliving D4 zorgt ervoor dat elke lichtsterkte traploos kan worden gedimd en dat het licht tegelijkertijd volledig knippervrij blijft.
 • Met behulp van bewegingsmelders hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat u het licht niet hebt uitgeschakeld. De LUXORliving BI180 wandmelder is perfect voor energie-efficiënte verlichtingsregeling bijvoorbeeld in gangen, trappenhuizen, kelders en wc's.
 • De verwarming of airconditioning heeft op het juiste moment de optimale temperatuur.
 • Jaloezieën, rolluiken en markiezen worden via het weerstation overeenkomstig de zonnestand, windkracht en regen automatisch aangestuurd.
 • De functie Centraal UIT schakelt alle verbruikers wanneer u het huis verlaat.
LUXORliving Centraal UIT
LUXORliving Centraal UIT

Zo geniet u van maximaal wooncomfort, bespaart tegelijkertijd kostbare energie en verhoogt u de levensduur van apparaten doordat deze alleen in te schakelen wanneer dit echt nodig is. Comfort en duurzaamheid met LUXORliving.Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.