Beghelli: een omwenteling met noodverlichtingsarmaturen


De nieuwste PRATICA MODULA noodverlichtingstoestellen van BEGHELLI zijn uitgerust met een aparte IP42 of IP65 aansluitdoos waarin alle elektrische aansluitingen worden gemaakt. Bovendien worden ook opties, zoals centraal beheer of een extra booster batterij, in deze aansluitdoos geplaatst.

Het revolutionair systeem maakt het mogelijk dat alle bedrading op voorhand worden geplaatst. Net voor de oplevering of indienststelling kunnen de eventuele opties en het noodverlichtingstoestel zelf op de aansluitdoos worden geklikt. Door het opklikken worden tegelijkertijd ook alle elektrische verbindingen tussen de aansluitdoos en het noodverlichtingstoestel gemaakt.

Beghelli Modula - integrated junction box with holder

De PRATICA MODULA en PRATICA MODULA EASY toestellen zijn standard uitgerust met een Li-Fe batterij met een garantie van minimaal 5 jaar.

De PRATICA MODULA EASY toestellen bestaan in 4 versies:

  • 100 lm IP42
  • 100 lm IP65
  • 200 lm IP42
  • 200 lm IP65

De keuze tussen 1uur of 3 uur en permanent of niet-permanent wordt gemaakt door het plaatsen of verwijderen van jumpers op het toestel.

#beghelli #modula #noodverlichting

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.