Delta Light publiceert de vijfde editie van Essentials


De Essentials catalogus stelt je in staat om een totaalproject te voltooien: inbouwarmaturen met een beperkte inbouwdiepte voor zowel algemene verlichting als voor de accenten, een reeks opbouwarmaturen voor diverse toepassingen, verschillende hanglampen en wandlampen om een bepaalde sfeer te creƫren. De nieuwste editie van Essentials omvat uitbreidingen van het productassortiment voor Spyco en de verwijdering van de Drummer en Magma productfamilies.

SPYCO UITGEBREID

Met de onthulling van deze nieuwste catalogus, Essentials V, introduceren ze de nieuwste toevoegingen aan de Spyco familie: de Spyco 70 en de Spyco 90, beide op tracks. Ontworpen met precisie, gebruikscomfort en veelzijdigheid in gedachten. De specifieke kenmerkenevan Spyco 70 en Spyco 90 maken ze geschikt voor diverse toepassingen en instellingen, waarbij ze zowel functionele als esthetische overwegingen integreren. Deze nieuwe toevoeging zal de Drummer familie in de Essentials catalogus vervangen.

Dali Dimbaar

Beide modellen bieden opties voor dimmen, en leveren alternatieven om aan verschillende verlichtingseisen te voldoen. De niet-dimbare variant zorgt voor een stabiele, betrouwbare verlichting, terwijl de DALI dimbare optie een genuanceerde controle over de lichtintensiteit biedt, aangepast aan specifieke omgevingseisen.

Optische precisie

De Spyco 70 is uitgerust met lenzen die twee specifieke hoeken bieden van 24° en 36°, zorgvuldig ontworpen voor precieze spotverlichting. Daarentegen biedt de Spyco 90, met zijn verbeterde lenzen, drie hoekopties - 18°, 24° en 36°, waardoor een uitgebreid scala aan verlichtingsoplossingen en verfijnde controle over ruimtelijke verlichting mogelijk is.

Esthetische impact

Spyco 70 en 90 zijn beschikbaar in twee kleurschema's, zwart en wit. Verder zijn er twee versies: een die licht uitstraalt bij 3000K, wat een warmere, meer intieme lichtuitstraling geeft, en een versie bij 4000K, voor een koelere en helderdere verlichting, waardoor ze voldoen aan specifieke sfeerbehoeften.

Ben je klaar om dieper te duiken in onze nieuwste toevoeging? Benieuwd naar wat de Essentials catalogus nog meer te bieden heeft?

Neem contact op met onze lichtexperts op verlichting@groepalelek.be via onderstaande link.

Verlichting | GROEP Alelek biedt u een breed gamma verlichting aan | Alelek Groep

Verlichting | GROEP Alelek biedt u een breed gamma verlichting aan | Alelek Groep

Van verlichting voor dagelijks gebruik tot design interieur verlichting en zoveel meer. Voor elk wat wils. Als invoerder en exclusief verdeler van verschillende topmerken kan u bij ons terecht voor kwaliteit tegen de beste prijs. Ook beschikken wij over de nodige specialisten voor het uitwerken van volledige projecten.

ONTDEK MEER

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.