Siemens inductionAir Plus: Nieuwe perspectieven bij het koken


inductionAir Plus system weerspiegelt een grondige kennis van de moderne keukenconcepten: een inductiekookplaat en ventilatie samen in één in het oog springend toestel, makkelijk te bedienen en aangenaam in gebruik. Bovendien is deze eenvoudig te installeren en vereist het niet veel kastruimte onder het werkblad, wat toelaat standaardlades te installeren.

De mogelijkheden in jouw keuken zijn eindeloos.

Keukens in een open leefruimte zijn immens populair. Het nieuwe inductionAir Plus zorgt voor een perfect eigentijdse look en biedtdaarnaast ook een ruimtelijker gevoel. Het combineert een prachtige inductiekookplaat met een dampkap die perfect in hetglaskeramiek wordt geïntegreerd. Het perfect vlakke, elegante design geeft uw kookeiland of keukenblok vanuit elke hoek eenprachtige look.

Volledige bewegingsvrijheid.
Geen centimeter ruimte verspild: beweeg uw kookgerei vrij over de hele kookplaat.

Maximale flexibiliteit.
Grootte is relatief: Op een inductionAir Plus kookplaat passen de kookzones zich perfect aan de afmetingen van uw kookgerei aan.

Perfecte resultaten.
Perfecte bak- en braadresultaten dankzij de intelligente sensoren die van aanbranden of overkoken verleden tijd maken.

Siemens inductionAir Plus

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.