SMA Batterij-omvormer: flexibiliteit in je installatie


Ontdek de kracht van een thuisbatterij met de batterijomvormer van SMA.  

Het innovatieve element? De SMA-batterijomvormer communiceert met je bestaande SMA-gridinstallatie via de SMA Home Manager. Het is een eenvoudige en efficiƫnte oplossing om je hele installatie aan te passen aan de nieuwste ontwikkelingen.

De SMA batterijomvormer biedt de perfecte oplossing. De slimme technologie optimaliseert je energiebeheer. Bij overproductie zorgt deze omvormer ervoor dat je thuisbatterij eerst wordt opgeladen voordat er stroom naar het net wordt gestuurd. In periodes waarin de panelen minder opbrengen, zoals bij bewolkt weer of in de avonduren, springt je thuisbatterij in en voorziet je huis van energie. Zo maximaliseer je het gebruik van je eigen opgewekte zonne-energie en moet je geen nieuwe hybride omvormer kopen

Deze revolutionaire batterijomvormer is nu direct uit voorraad leverbaar! Je kunt je installatie onmiddellijk up-to-date maken.

Ben je er klaar voor om je systeem te optimaliseren en te profiteren van de vele voordelen van een thuisbatterij? Wesley en #TeamSolar staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de overstap. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe SMA je kan helpen om meer uit je zonne-energie te halen.

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.