Goodwe ET Serie: De Slimme, Betaalbare Weg naar Hernieuwbare Energie


De roep om duurzame energieoplossingen wordt voordurend luider. Met een steeds groter wordende behoefte aan hernieuwbare energie, groeit ook de vraag naar efficiënte en betrouwbare apparatuur om deze energie op te wekken, op te slaan en te distribueren. In deze context presenteren we de Goodwe ET serie hybride omvormers - een pionier in technologische innovatie.

De Goodwe ET serie hybride omvormers brengen een aantal voordelen met zich mee, die ze onderscheiden van andere merken. Hieronder belichten we enkele van deze voordelen:

Prijs/Kwaliteit

Het eerste voordeel dat opvalt is de prijs-kwaliteitverhouding. De ET serie omvormers zijn betaalbaar zonder in te boeten aan kwaliteit. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologie en bieden een hoog rendement. Je krijgt dus echt waar voor je geld met deze omvormers.

Inbegrepen Smart Meter

Met de Goodwe ET serie koop je het complete pakket. De Smart Meter is inbegrepen in de aankoop van de omvormer zelf. Dit is een groot voordeel, aangezien je bij andere merken deze steeds apart moet kopen voor een bijkomende kost van ongeveer €180.

Ingebouwde Backup Box

Een ander opmerkelijk voordeel is dat de back-up-box geïntegreerd is in de omvormer. Dit betekent dat je back-up-loads rechtstreeks kan aansluiten. Je moet dus geen extra box kopen, zodat je al gauw €600 bespaart.

In een wereld die steeds meer bewust wordt van de noodzaak van duurzame energieoplossingen, is het cruciaal om apparatuur te kiezen die zowel betrouwbaar en efficiënt is als kosteneffectief. De Goodwe ET serie hybride omvormers je bieden dat en meer. Ze zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, betaalbare en betrouwbare oplossing voor hun energiebehoeften.

Meer weten? Stuur snel een mailtje naar solar@groepalelek.be of gebruik de contactknop op onze website via onderstaande link.

Hernieuwbare Energie | GROEP Alelek heeft een uitgebreid productgamma voor zonnepanelen | Alelek Groep

Hernieuwbare Energie | GROEP Alelek heeft een uitgebreid productgamma voor zonnepanelen | Alelek Groep

De afgelopen jaren en maanden is er heel wat gebeurd (arrest van het grondwettelijk hof van 14 januari 2021, internationale klimaatakkoorden, verplichting tot emissieloze bedrijfswagens tegen 2026, …) waardoor hernieuwbare energie steeds belangrijker zal worden. Dit is goed nieuws voor onze sector, iedereen gaat hier van kunnen meeprofiteren. Voor iedereen die enthousiast mee op de kar springt ligt er een mooie meeromzet te wachten.

ONTDEK MEER

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.