Cini & Nils: Verlichting van Topkwaliteit Sinds 1969


Cini & Nils, een merk dat synoniem staat voor prachtig design en oog voor detail, viert al meer dan een halve eeuw succes in de verlichtingsindustrie. Opgericht in 1969, heeft het bedrijf altijd de nadruk gelegd op het creëren van kwaliteitsvolle producten die esthetiek koppelen aan functie. Zelfs het MoMA in New York heeft al creaties van Cini & Nils aangekocht.

Een frisse wind

Cini & Nils heeft zich altijd aangepast aan de veranderende trends en technologieën. De meest recente verandering was de evolutie naar LED-verlichting. Ze hebben hun oudere modellen geüpdatet naar LED-varianten, en tegelijk een heel gamma nieuwe, moderne modellen geïntroduceerd.

In 2023 onderging Cini & Nils een managementverandering, een feit dat een significante invloed had op hun bedrijfsstrategie. Sinds de overname heeft het nieuwe managementteam hard gewerkt aan de herpositionering van het merk. Er is veel nadruk gelegd op het versterken van hun productaanbod, de introductie van innovatieve ontwerpen en het waarborgen van superieure kwaliteit.

Vernieuwd gamma

Enkele van de nieuwe armaturen die zijn geïntroduceerd, zijn de Sottile, Anda, Flip, Roma en anderen. Elk van deze armaturen vertegenwoordigt het kenmerkende esthetische ontwerp en de uitstekende functionaliteit die van Cini & Nils een van de meest prestigieuze merken in de verlichtingsindustrie maken.

De Sottile 750 en Sottile 380, bijvoorbeeld, zijn voorbeelden van hun verbluffende productaanbod. Ze zijn sierlijk, minimalistisch en bieden een gelijkmatige en warme lichtverspreiding, perfect voor elke moderne ruimte.

De Anda Full is een ander product dat getuigt van de innovatie bij Cini & Nils. Deze armatuur is ideaal voor het creëren van een gezellige en uitnodigende sfeer in elke kamer.

De Flip 500, een veelzijdige wand- en plafondlamp, kan in meerdere richtingen worden gedraaid, waardoor hij perfect is voor ruimtes die een variabele verlichting vereisen.

Sottile 750 en 380
Sottile 750 en 380

Met al deze nieuwe introducties is Cini & Nils weer een merk om in de gaten te houden. Ze zijn niet alleen terug, maar ze komen ook sterker terug dan ooit. Het is spannend om te zien wat de toekomst voor hen in petto heeft.

Houd onze blog  in de gaten voor meer updates en nieuws over Cini & Nils en andere partners van GROEP Alelek. Zo blijf ook jij op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties op het gebied van verlichting.

 

Verlichting | GROEP Alelek biedt u een breed gamma verlichting aan | Alelek Groep

Van verlichting voor dagelijks gebruik tot design interieur verlichting en zoveel meer. Voor elk wat wils. Als invoerder en exclusief verdeler van verschillende topmerken kan u bij ons terecht voor kwaliteit tegen de beste prijs. Ook beschikken wij over de nodige specialisten voor het uitwerken van volledige projecten.

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.