Hotbath: passie voor perfectie


Hotbath Italian Bathroomware is het resultaat van de passie en visie van twee vrienden - een Italiaan en een Nederlander – die in 2006 besloten hun krachten te bundelen om hoogwaardige kranen te creĆ«ren. Sindsdien is Hotbath uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de sanitair branche. Door Dutch Design te combineren met Italiaanse productie bieden ze kranen van ongeĆ«venaarde kwaliteit.

Jouw stijl, daar draait het om

Het assortiment omvat meer dan 15 series in diverse stijlen, elk met een unieke uitstraling en hoogwaardige afwerking. Met een uitgebreide collectie van bijpassende accessoires kan je je badkamer volledig personaliseren. De populaire Cobber-serie, verkrijgbaar in 13 finishes, is een perfect voorbeeld van het streven naar innovatie en klantgerichthCobber

Cobber
Cobber

Ontdek de nieuwe reeks

Bij Hotbath hebben we als doel om niet alleen functionele, maar ook stijlvolle kranen te leveren die een blijvende indruk maken. Onze nieuwste kranenserie genaamd ACE. is hier een perfect voorbeeld van. Deze verbluffende nieuwe serie biedt niet alleen stijlvolle kranen maar ook twee prachtige nieuwe zwarte afwerkingen - geborsteld zwart PVD en gepolijst zwart PVD. De gehele serie is verkrijgbaar in totaal zes finishes, waaronder vier finishes met een PVD-coating. De serie staat bekend om zijn gevoel voor stijl & design en vertegenwoordigt tijdloze elegantie en Italiaans vakmanschap.

ACE.
ACE.

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.