Preflex met glasvezelkabel: de oplossing voor slimme databekabeling


Een snelle en stabiele internetverbinding staat steeds hoger op de wensen lijst van bouwers en verbouwers. Als installateur krijg je hier ongetwijfeld steeds vaker vragen over.

Met Preflex voorbedrade buis met glasvezelkabel maak jij de data installatie van je klanten klaar voor een vlotte aansluiting op het internet van morgen.

Bliksemsnel en stabiel surfen met fiber

De klassieke coax- en ADSL netwerken worden steeds vaker vervangen door fiber installaties.

Fiber, ook wel glasvezelkabel genoemd, is een datakabel opgebouwd uit een dunne glasdraad en plastic mantel, die data verstuurt onder de vorm van lichtimpulsen. Fiberkabels zijn ongevoelig voor elektromagnetische storingen zodat ze probleemloos met andere kabels geïnstalleerd kunnen worden.

De betrouwbare en snelle overdracht van datasignalen over een glasvezelkabel, zorgen ervoor dat je bliksemsnel en stabiel kan surfen, streamen en gamen. En dat allemaal op hetzelfde moment. Preflex met glasvezelkabel voor Proximus en Telenet

Woningen en appartementen in fiberzones worden meter per meter klaargemaakt voor de aansluiting op het glasvezelnetwerk. Bereid je installaties nu al voor op de aansluiting op het fibernetwerk met Preflex voorbedrade buis met glasvezelkabel.

Je vindt in het Preflex assortiment voorbedrade fiberoplossingen voor zowel Proximus als Telenet installaties.

Graag op alles voorbereid? Dan is een combinatie van een Proximus en een Telenet fiberkabel in één Preflex-buis jouw perfecte, flexibele oplossing. Deze flexibele wachtaansluiting laat de woningeigenaar vrij in de keuze van internetprovider bij de installatie van fiber.

Preflex fiber combinaties

De Preflex voorbedrade buizen met glasvezelkabel zijn beschikbaar in verschillende combinaties:

·         Preflex SAFE met Proximus glasvezelkabel

·         Preflex met Telenet glasvezelkabel

·         Preflex met Telenet en Proximus glasvezelkabel in één buis

Omdat je met onze producten soms grotere afstanden moet overbruggen, vind je onze fiberoplossingen ook in eenheidslengtes tot 500m. Dat is o.a. ideaal voor wachtaansluitingen in appartementsbouw.Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.