WAGO BeLux viert dubbel feest!


In april 2024 viert de WAGO BeLux vestiging haar zilveren jubileum, terwijl tegelijkertijd de iconische WAGO-klemmen hun gouden jubileum bereiken, vijftig jaar sinds hun introductie. Deze mijlpaal markeert niet alleen decennia aan innovatie en vooruitgang in de elektrische industrie, maar ook een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vijftig jaar geleden, in 1974, revolutioneerde WAGO de manier waarop elektrische verbindingen werden gemaakt met de introductie van de veerklemtechniek. De veerklemmen, ontworpen voor hun eenvoud, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, werden al snel een standaard in de installatiemarkt, wereldwijd gebruikt in een breed scala aan toepassingen, van residentiële bedrading tot industriële automatisering.

Terwijl we terugkijken op vijf decennia van innovatie, kunnen we niet anders dan erkennen dat de WAGO-klemmen de norm zijn geworden voor elektrische connectiviteit, waarbij ze de basis legden voor veilige en efficiënte installaties over de hele wereld. Hun veelzijdigheid en duurzaamheid hebben hen geliefd gemaakt bij elektriciens en ingenieurs, terwijl hun constante evolutie en aanpassing aan nieuwe technologieën hen relevant hebben gehouden in een steeds veranderende wereld.

Vier samen met ons de jubilea van Wago!
Vier samen met ons de jubilea van Wago!

De viering van het 25-jarig jubileum van de WAGO BeLux vestiging voegt een extra laag toe aan deze feestelijke gelegenheid. Sinds de opening in 1999 heeft de BeLux vestiging een essentiële rol gespeeld in het bedienen van klanten in België en G.H. Luxemburg, waarbij hoogwaardige producten en uitstekende service centraal staan.

Het samenkomen van deze twee jubilea onderstreept niet alleen de langdurige toewijding van WAGO aan haar klanten en partners, maar ook haar voortdurende streven naar excellentie en innovatie. Als we vooruitkijken naar de volgende vijftig jaar, kunnen we met vertrouwen zeggen dat WAGO en haar revolutionaire klemmen nog vele generaties van elektrische professionals zullen blijven inspireren en ondersteunen.

Tijdens dit bijzondere jaar vieren we niet alleen het verleden, maar kijken we ook vol verwachting uit naar de toekomst, vol met nieuwe mogelijkheden en uitdagingen die ons te wachten staan. Met dankbaarheid voor de afgelopen vijftig jaar en opwinding voor wat nog komen gaat, heffen we het glas op de WAGO-klemmen en de WAGO BeLux vestiging, twee pijlers van innovatie en succes in de elektrische industrie.

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.