De schakelaars van Niko: Belgische kwaliteit, design en vakmanschap


Niko staat voor innovatie, design en gebruiksgemak, gecombineerd met Belgische kwaliteit en vakmanschap. Met de uitgepuurde vormen en verfijnde details van het schakelmateriaal van Niko, heb je voor elke klant een stijlvolle oplossing die naadloos in hun interieur én hun budget past.

Niko Intense: functioneel en budgetvriendelijk

Niko Intense is de perfecte oplossing voor elk hedendaags interieur. Een toegankelijke reeks, die past binnen elk budget. De rechte lijnen gecombineerd met de subtiel gebogen voorkant voegen een vleugje warmte toe aan elk eigentijds interieur.

Met deze reeks, beschikbaar in 7 tinten, kiezen je klanten voor een warme, uitgesproken uitstraling. Of ze nu kiezen voor de tijdloze, strakke witte afwerking die naadloos opgaat in de muur, of ze durven te spelen met een gedurfd zwart accent, Niko Intense weet altijd de juiste sfeer te creëren, in elke ruimte.

Doe nu je voordeel met de Niko Intense promo actie

Bied nu deze stijlvolle afwerking aan jouw klanten aan en geniet zelf van heel wat voordelen dankzij de sales actie die bij heel wat groothandels beschikbaar is. Kies voor een pakket met 40 gratis afdekplaten Niko Intense White of ga voor een pakket met mobile espresso maker en een aantal Niko Intense coffee capsules.Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.