Ontdek de toekomst van verwarming: de Bosch Compress 5800i


In een wereld waar duurzaamheid en energie-efficiëntie steeds belangrijker worden, is het essentieel om voorop te lopen met de nieuwste technologieën. Daarom zijn we verheugd om je kennis te laten maken met de nieuwste innovatie van Bosch Home Comfort: de Compress 5800i Lucht/water warmtepomp. Deze geavanceerde oplossing is niet alleen een mijlpaal in energiebesparing en milieuvriendelijkheid, maar ook een toonbeeld van gebruiksgemak en installatievriendelijkheid.    

Een revolutie in warmtepomptechnologie

De Compress 5800i van Bosch zet een nieuwe standaard in de industrie. Met zijn natuurlijke koudemiddel Propaan (R290), hoge prestaties, stijlvol design en plug & play installatie, biedt deze warmtepomp een volledig gasloze oplossing voor verwarming, koeling en warm water. Het is de perfecte keuze voor zowel nieuwe als bestaande woningen die streven naar een duurzame en toekomstbestendige verwarmingsoplossing.Stiller dan stil

Geluidsniveau is een belangrijke parameter bij de installatie van warmtepompen, vooral in dichtbebouwde gebieden. De Compress 5800i AW verlaagt de norm met zijn ongekend lage geluidsniveau. Dankzij de geïntegreerde geluidsdiffusor en de mogelijkheid om verschillende stille modi in te stellen, is deze warmtepomp fluisterstil, zeker in nachtmodus.Flexibiliteit en eenvoudige installatie

De Compress 5800i AW serie biedt een oplossing voor elke woning, met vermogens van 4 tot en met 12 kW. De installatie is verrassend eenvoudig dankzij de geïntegreerde componenten en de 'plug & play' benadering, waardoor je tijd bespaart en jouw klanten sneller van comfort kan voorzien. Bovendien zorgt de ingebouwde Wifi-module voor eenvoudige bediening en monitoring op afstand, een functie die zowel installateurs als eindgebruikers zullen waarderen.

Duurzaamheid op zijn best

Met het natuurlijke koudemiddel R290 (propaan) tilt de Compress 5800i AW de duurzaamheid van warmtepompen naar een hoger niveau. Dit koudemiddel heeft een zeer laag broeikasgaspotentieel en is PFAS-vrij, waardoor het een minimale impact heeft op het milieu. Daarnaast biedt de warmtepomp een uitzonderlijke energie-efficiëntie met een Energielabel A+++, wat resulteert in lagere energiekosten voor jouw klanten.Een systeem voor alle seizoenen

Naast verwarming en warm water, biedt de Compress 5800i AW ook een koelfunctie, waardoor het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat gegarandeerd is. Deze veelzijdigheid, gecombineerd met de mogelijkheid om hoge aanvoertemperaturen tot 75℃ te bereiken, maakt de Compress 5800i AW geschikt voor zowel vloerverwarming als traditionele radiatoren.

Klaar om de toekomst in te gaan?

Als installateur of koeltechnieker speel je een cruciale rol in de transitie naar duurzamere energieoplossingen. Met de Bosch Compress 5800i AW kan je jouw klanten een geavanceerde, milieuvriendelijke en energie-efficiënte oplossing bieden die klaar is voor de toekomst. Ontdek vandaag nog hoe je deze revolutionaire warmtepomp kan integreren in jouw aanbod en maak het verschil in de wereld van morgen.

Klimatisatie | GROEP Alelek: Verwarmen, ventileren en airconditioning | Alelek Groep

GROEP Alelek helpt je op weg met de uitwerking van je klimatisatie.

 

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.