Werk je elektrische installatie sneller af met Resi9 XE


Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen op de werkvloer en meer flexibiliteit te hebben bij je installaties? Het modulaire Resi9 XE-gamma van Schneider Electric helpt je bij het sneller uitvoeren van je residentiële projecten.

Wat maakt dit systeem zo uniek? De gepatenteerde XE-verdeelmodule maakt het mogelijk om de modulaire XE-apparaten met slechts één klik te bevestigen. Deze verdeelmodules kunnen zonder gereedschap in alle residentiële kasten van Schneider Electric worden geplaatst, dankzij de aangepaste DIN-rail.

Resi9 XE biedt niet alleen snelheid maar ook verhoogde veiligheid. De gepatenteerde verdeelmodules maken het aanraken van onderdelen onder spanning moeilijker vergeleken met een traditioneel kamsysteem.

Daarnaast biedt het systeem meer flexibiliteit. Bij last-minute aanpassingen hoef je enkel de automaat of differentieelschakelaar los te klikken en te verplaatsen. Bovendien kun je eenvoudig 2P, 3P en 3P+N-apparaten combineren op dezelfde verdeelmodule.

Tot slot is het systeem toekomstbestendig. Niet alleen omdat je eenvoudig wijzigingen in de kast kunt aanbrengen, maar ook omdat de onbenutte delen van de verdeelmodule niet afgeschermd of afgezaagd hoeven te worden. Dit maakt toekomstige uitbreidingen zeer gemakkelijk.

Resi9 XE is dus de ideale oplossing voor totaalprojecten in zowel één- als meergezinswoningen en installaties in 2P, 3P en 3P+N netwerken.

Resi9 XE.jpgRCCB and MCB (corrected).jpgBlogpost Resi9 XE extra foto.jpgresi9 XE 500x500.jpg

Waarom kiezen voor het Resi9 XE systeem?

  •  Meer flexibiliteit en installatiegemak dankzij het plug-in ontwerp.
  • Productmenging mogelijk op éénzelfde verdeelmodule: 2P, 3P, 3P+N.
  • Verhoogd beschermingsniveau (IPxxB) dankzij gepatenteerde verdeelmodules.
  • De XE-verdeelmodules kunnen op de DIN-rail van alle residentiële kasten van Schneider Electric geplaatst worden en zijn beschikbaar in verschillende lengtes tot 24 modules.

Verzilver punten met je Resi9 XE-aankopen!

Overtuigd van het Resi9 XE-systeem? Goed nieuws, want bij elke aankoop van Resi9 XE-materiaal verdien je punten in het loyaliteitsprogramma van Schneider Electric. Spaar punten en wissel ze in voor toffe cadeaubonnen van Bol.com, Zalando en meer!

Hoe kan ik mijn aankopen verzilveren?

  • Koop in aanmerking komende producten.
  • Registreer je als "Elektricien" op mySchneider en upgrade je account naar "Premier Partner" om deel te nemen aan het loyaliteitsprogramma.
  • Hoe word je “Premier Partner”? Vul eenvoudig je BTW-nummer in via het tabblad "Programma" of je “Profiel”.
  • En laad vervolgens je facturen op.

Klik hier voor meer informatie over het loyaliteitsprogramma.

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.