Domotica

Domotica - Automatisatie

Met domotica kan je verschillende toepassingen binnen je leefomgeving automatiseren en vereenvoudigen. Met 1 druk op de knop kan je je woonkamer of zelfs je hele huis in de juiste gewenste sfeer brengen of je kan je huis programmeren zodat deze constant zuinig omspringt met de beschikbare energie… Kortom met domotica heb je duizend en één mogelijkheden op vlak van energie, hvac, audiovisueel, toegang, automatisatie, comfort.

Wij verdelen easy-to-use systemen die je mits een eenvoudige installatie al een heel eind verder brengen. Maar ook de meer complexere systemen zitten in ons gamma. Mits de juiste programmatie zijn de mogelijkheden oneindig en kan je de meeste wensen van je klant vervullen.

In alle gevallen bieden wij de nodige ondersteuning van begin tot einde. Een keuze maken binnen het productgamma, offertes uitwerken alsook de programmatie en visualisatie van je project.

Meer info gewenst?

Wens je meer info over ons productgamma? Aarzel dan niet ons te contacteren. Even geen tijd of te druk met je project bezig? Laat je gegevens achter en wij komen naar je toe.


Contacteer ons