Sonos

Leider in geluidskwaliteit en gebruiksgemak

Sonos

De ultieme geluidsinstallatie

Kwaliteit en gebruiksgemak

Wij zijn verheugd jullie te kunnen meedelen dat GROEP Alelek een distributieovereenkomst heeft gesloten met SONOS Europe voor de landen België en Luxemburg.

De gekende kwaliteit van Sonos en hun sterk gewaardeerd gebruiksgemak (installeren, integreren en bedienen) kunnen ook zeker voor jullie organisatie een meerwaarde betekenen.

Als Authorised Sonos Installer, kunnen jullie toegang krijgen tot de jaarlijkse productintroductie-evenementen, online trainingen, brand- en productinformatie, marketingtools en onder andere exclusieve promoties. Vermits Sonos volgens het selectieve distributiemodel werkt, volgt er een toetsing tot toelating. Mocht u wensen Authorised Sonos Installer te worden, zouden we jullie willen vragen om het invulformulier hieronder naar waarheid in te vullen.

Nieuws over Sonos

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Volt Magazine

Voltmagazine is een elektrotechnisch vakblad met een oplage van tweeduizend exemplaren dat uitgegeven wordt door “GROEP Alelek”. Het vindt zijn weg via verschillende kanalen naar ontwerpbureau’s, installateurs en eindgebruikers.

ONTDEK MEER

Neem contact met ons op

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.